#Shoplocal

Wil jij jouw favoriete ondernemer(s) een hart onder de riem steken? Dat kan! Hieronder vind je de verschillende opties welke via het contactformulier eenvoudig te bestellen zijn. Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Helmond zijn gratis. Daarbuiten worden verzendkosten van € 4,95 gerekend.

Helmonds kwartet (€ 7,50) -> Tijdelijk uitverkocht

Het Helmonds kwartet bestaat uit 52 Helmondse onderneming verdeeld over 13 categorieën. Met dit kwartet speel jij deze zomer met jouw favoriete ondernemers. Een leuke manier om te ontdekken of onthouden wat Helmond allemaal te bieden heeft. De kwartetten kunnen nu al gereserveerd worden voor de 3e week van juni.

Print van 25 x 45 cm (€ 39,95)

Voor € 39,95 koop jij een print op fine art paper voor bij jou aan de muur. De print is verlijmd en kan rechtstreeks tegen de muur geplakt worden, of je kunt hem zelf inlijsten. De foto's worden geprint door lokale ondernemer Foto van de Kerkhof en van elk verkocht exemplaar € 20,- naar de ondernemer zelf. Deze print komt in een oplage van 5 per foto. Levertijd +/- 5 werkdagen.

Print van 50 x 89 cm (€ 295,-)

Voor € 295,- heb jij een echt kunstwerk aan de muur van museumkwaliteit. Deze print wordt gedrukt op een fine art paper en behandeld met een luxe renaissance wax. Deze was geeft het werk een schilderachtig effect en biedt een goede beschermlaag. De foto wordt verlijmd en voorzien van een stevig u-profiel waardoor de foto iets van de wand af komt. Van elke verkoop gaat € 50,- naar de lokale ondernemer. Deze print komt in een oplage van 5 per foto. Levertijd +/- 15 werkdagen.

Print van 75 x 125 cm (€ 445,-)

Voor € 445,- heb jij een echt kunstwerk aan de muur van museumkwaliteit. Deze print wordt gedrukt op een fine art paper en behandeld met een luxe renaissance wax. Deze was geeft het werk een schilderachtig effect en biedt een goede beschermlaag. De foto wordt verlijmd en voorzien van een stevig u-profiel waardoor de foto iets van de wand af komt. Van elke verkoop gaat € 100,- naar de lokale ondernemer. Deze print komt in een oplage van 5 per foto. Levertijd +/- 15 werkdagen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Eerst nog even kijken naar de foto's?