Kattenmeppers van Helmond

2021

Helmond (2021) - Ieder jaar met carnaval verandert de naam van Helmond in Kattengat met inwoners die Kattenmeppers heten. Maar waar komt die naam vandaan? En waren het wel de Helmonders die mepten? Misschien waren het wel de katten zelf.

 

In samenwerking met illustrator Misha Hegeman maakte ik het prentenboek voor volwassenen Kattenmeppers van Helmond. Hierin lees je het ware verhaal over de Kattenmeppers. Ik schreef het verhaal en maakte 7 foto's van personages die Misha vertaalde tot illustraties. De foto's werden in de releaseweek opgehangen door Het Gras van de Buren op alle Middeleeuwse plekken van de stad.

 

De boeken zijn voor € 19,95 te koop op diverse Helmondse verkooppunten of voor € 22,- te bestellen via deze site. Stuur daarvoor een e-mail met daarin je adres en telefoonnummer voor een betaallink. De boeken worden gesigneerd en binnen uiterlijk 5 werkdagen verzonden met uitzondering van de schoolvakanties. Heeft de levering spoed? Geef dat dan even aan bij je bestelling dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen!

Wil je zelf een portret van jouw kat (of hond) in deze stijl? Neem dan even contact met mij op!