Accordeons

Helmond (2020) - Helmond heeft een rijke geschiedenis in de accordeons. Tijd voor een mooi boek over deze bijzondere instrumenten. En daarbij is meer nodig dan tekst. Voor de Gemeente Helmond fotografeerde ik daarom de 12 pronkstukken op mijn eigen manier. 

Nobel

Heiloo (2019) - Speciaal voor de nieuwe theatershow 'Nobel' van Kirsten van Teijn werden 12 jonge fotografen gevraagd een beeld te maken bij een tekst. Geïnspireerd op het lied 'Handen' maakte ik onderstaand beeld. De foto's van de fotografen waren onder andere te zien bij de premiere in de stadsschouwburg van Haarlem en stonden in een boek waarbij de teksten en de beelden werden samengebracht. 

De erfgoedfabriek

Noord Brabant (2018) - De erfgoedfabriek (onderdeel van de Provincie Noord Brabant) ondersteunt diverse erfgoedlocaties. Samen met verschillende instanties zorgen zij voor een herbestemming die de geschiedenis van het gebouw eer aan doet. Voor de jaarlijkse glossy werden 4 fotografen gevraagd elk 8 verschillende locaties te fotograferen.

Helmondse Musical

Helmond (2018) - Na 'Berry de Musical' en 'Verhaal van de kwaal' kwam de Helmondse Musical in 2018 met 'De uitvinders van het trainingspak'. Voor het programmaboekje bracht ik de acteurs naar de locaties die terugkomen in het theaterstuk. 

Het muzikale gezelschap

Zundert (2017) - De harmonie Nut en Vermaak staat midden in de samenleving. Niet gek in een dorp met iets meer dan twintigduizend inwoners. Een fotoserie voor het 175-jarig bestaan moest dan ook precies dat laten zien. Het resultaat: 8 portretten van muzikanten in Zundert, van de kerk en kroeg tot de supermarkt en het bordeel.

Brabantse Artist in Residencies

Noord Brabant (2016/2017) - Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur (tegenwoordig Kunstloc Brabant) ondersteunt diverse Artist in Residencies. Ter promotie van deze kunstenaarsinstellingen ben ik door de provincie getrokken. Samen met de zittende kunstenaars legde ik de verschillende locaties vast.