Still Alive (#shoplocal)

Sinds de corona uitbraak in maart 2020 hebben ondernemers het moeilijk. Lokale ondernemers die de stad juist zo gezellig maken. Precies daarom is de serie 'Still Alive, #Shoplocal' ontstaan. Door middel van fotografie wil ik de ondernemers van Helmond kosteloos een hart onder de riem steken. En jij kan daarbij helpen. Hoe? Door een print te kopen natuurlijk. De winst van de prints gaat namelijk rechtstreeks naar de ondernemers toe.

 

Wil je liever alle ondernemers tegelijkertijd een hart onder de riem steken? Koop (en speel) dan het Helmonds kwartet. Misschien kom je dan wel ondernemers tegen van wie je niet eens wist dat ze bestaan!

 

Benieuwd naar de foto's? Hieronder staan ze gesorteerd op de categorieën in het kwartet.

 

bij de tijd

buiten de deur

das lief

drankje doen

duurzaam

kei skôn

maak 't zelf

snelle hap

staat je goed

tijd voor jezelf

van Helmondse bodem

weit weg

zoetekauw

Logo Helmond

Voor de achterkant van de kwartetkaarten is gekozen voor een moderne variant van het middeleeuws logo van Helmond. 

En meer!

In het Helmonds kwartet komen uiteindelijk 52 Helmondse bedrijven terug, verdeeld over 13 verschillende categorieën. Maar Helmond heeft natuurlijk veel meer te bieden. Daarom hieronder een aantal ondernemers die ik wel heb gefotografeerd maar die net buiten het kwartet zijn gevallen. Natuurlijk kun je deze ondernemers ook gewoon steunen door een printje te kopen!