· 

Stilleven fotografie

Het stilleven is de ideale manier om te oefenen me licht en compositie. Je hebt namelijk niet te maken met bewegende modellen en hebt daardoor alle tijd om naar het perfecte plaatje toe te werken. Een mooi beeld met bijzondere betekenis.

 

Titel Workshop Stilleven Fotografie
Benodigdheden Telefoon of camera met volle accu per deelnemer
Aantal deelnemers Maximaal 8
Locatie In het centrum van Helmond of een eigen gekozen locatie
Duur +/- 2 uur
Kosten € 195,- incl. BTW

Thema's

De workshop begint met een uitleg over stillevens in de kunstgeschiedenis. Je krijgt makkelijke handvatten waar je op kunt letten tijdens het opbouwen van je compositie en gaat vervolgens zelf aan de slag. De attributen binnen je stilleven zijn van jezelf, de achtergronden neem ik voor je mee. Ik help je met de opbouw en het fotograferen. Na de workshop bewerk ik de gemaakte foto's nog een beetje na zodat je zeker bent van een mooi eindresultaat. 

 

Gelegenheden

De stillevenworkshop is geschikt voor groepen tot +/- 8 personen. Een mooie bezigheid voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest (maak allemaal een stilleven om jouw relatie tot de bruid(edgom) in beeld te brengen, babyshower (maak een stilleven met attributen uit je eigen kindertijd), teamuitje (leg jouw rol in het team vast in één beeld) of zelfs na het overlijden van een dierbare. Want hoe beter kan je iemand eren door een mooi kunstwerk te maken van zijn/haar leven?

 

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 195,- incl. BTW en excl. reiskosten (gratis in regio Helmond. Inbegrepen zijn de workshop van +/- 2 uur en een nabewerking van de gemaakte foto's. Kies je voor de locatie in het centrum van Helmond dan zit koffie en thee ook inbegrepen bij de prijs. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0