· 

Het portret

Iedereen is uniek. Toch worden foto's vrijwel altijd gemaakt van lachende mensen tegen een neutrale achtergrond. Ik kijk liever naar dat wat verscholen zit achter de lach. Ik wil het karakter vastleggen op een betekenisvolle locatie.

 

Kennismaking

Voordat ik ga fotograferen maak ik eerst kennis met mijn 'model'. Ik kom langs, bekijk de locatie en stel heel veel vragen. Daarna maak ik een plan die we samen doornemen. Als we allebei blij zijn kom ik terug en maak ik in +/- 2 uur de foto.

 

Verwerking

Natuurlijk krijg je de foto digitaal opgestuurd zodat je hem kan delen met wie je wilt. Daarnaast adviseer ik je graag in het drukwerk. De papiersoort doet namelijk heel veel met een foto. De verschillende mogelijkheden bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

 

Kosten

De kosten voor het fotograferen zijn € 295,- incl. BTW voor een foto met 1 of 2 personen. Bij de prijs inbegrepen zit een kennismakingsgesprek, fotografie en nabewerking.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0