· 

Social Fotografie

Social Media is onderdeel van het ondernemen, of je het nu leuk vindt of niet. Grote bedrijven huren daar volledige teams aan deskundige voor in. Helaas past dat voor de kleine ondernemer niet helemaal binnen het budget. Daarom heb ik de workshop Social Fotografie ontwikkeld: een korte workshop waarbij je in 2 tot 3 uur leert om jouw social-foto's minimaal 2 keer beter te maken.

 

Titel Workshop Social Fotografie
Benodigdheden Telefoon of camera met volle accu per deelnemer
Aantal deelnemers Maximaal 5
Locatie Bij eigen onderneming
Duur +/- 3 uur
Kosten € 275,- excl. BTW

Thema's

De workshop begint altijd met een stukje basis kennis over het gebruik van Social Media. Daarbij bespreken we onder andere het algoritme, de community en contentformats. Daarna leer je in 10 stappen hoe je de socialfoto's van jouw bedrijf kan verbeteren. De stappen zijn altijd gebaseerd op jouw eigen bedrijf en de voorbeelden komen van de eigen socialkanalen. 

 

Interactief

De workshop heeft een interactief karakter. Dat wil zeggen dat je na de basis uitleg vooral veel zelf aan de slag gaat om te ervaren wat bepaalde handelingen doen met jouw foto's. In de meest ideale situatie doen we de workshop op locatie zodat je de gemaakte foto's meteen kan inzetten voor je eigen social media. 

 

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 275,- excl. BTW. Inbegrepen zijn +/- 2 uur onderzoek naar de eigen socialkanalen, een presentatie van +/- 30 minuten over de belangrijkste insights van Social Media en een interactieve les van 2 à 3 uur waarbij uitleg wordt afgewisseld met de praktijk. De workshop is geschikt voor maximaal 5 deelnemers (meer deelnemers in overleg). Reiskosten binnen Helmond/Eindhoven zijn inbegrepen, daarbuiten in overleg. 

Voor

Na


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0