· 

Canon Explorer Series

Christopher Davies is een oude kunstenaar met een klein appartementje in Amsterdam Noord. Toen ik hem tegenkwam tijdens de Canon Explorer Series wilde ik hem meteen beter leren kennen. Als een stalker rende ik achter hem aan. En in plaats van een wandelstok tegen mijn hoofd kreeg ik een uitnodiging naar zijn huis. 

In korte tijd kreeg ik veel te horen over deze excentrieke man. Van zijn passie voor muziek, zijn relatie met God en zijn liefde voor de natuur. Eenmaal aangekomen in het huis werd mijn nieuwsgierigheid nog verder geprikkeld. Ondertussen kreeg ik bericht dat ik mij weer moest melden op de boot.

 

Tijdens het afscheid hebben we nog vlug contactgegevens uitgewisseld. Soms moet je naar je gevoel luisteren. Deze ontmoeting met Christopher was niet de enige. Als het aan mij ligt zullen er nog velen volgen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0